dilluns, 11 de gener de 2010

PLANETES I ESTRELLES

AVUI HEM COMENÇAT A ESTUDIAR ELS PLANETES QUE HI HA AL SISTEMA SOLAR. EL PRIMER QUE HEM FET ÉS CONVERSAR SOBRE QUÈ ÉS AIXÒ DEL SISTEMA SOLAR. ENTRE TOTS HO HEM ESBRINAT I DESPRÉS HEM DIT NOMS DE PLANETES QUE CREIM QUE HI HA. AMB EL REFORÇ DELS LLIBRES QUE TENIM A L'AULA ELS HEM ACABAT DE DIR TOTS. ENS ELS HEM BEN MIRAT I DESPRÉS, EN PARELLES O GRUPS DE TRES, ELS HEM DIBUIXAT, CADA GRUP N'HA DIBUIXAT UN. AVUI ENCARA NO ENS HEM FIXAT EN LES PROPORCIONS, HO HEM FET UN POC APROXIMAT. EL QUE VOLÍEM ERA OBSRVAR-LOS BÉ PER VEURE'N LES SEVES CARACTERÍSTIQUES.

AQUÍ US DEIXO UN VIDEO AMB EL QUAL PODEM VEURE MOLT BÉ AIXÒ QUE HE COMENTAT DE LES PROPORCIONS. ÉS INCREÏBLE! SURTEN MÉS ESTRELLES, A BANDA DEL SOL. REALMENT, NOSALTRES SOM UN PUNT INSIGNIFICANT DINS L'UNIVERS!!

4 comentaris:

AARON I OLIVER ha dit...

HOLA SOM N`OLIVER I NA AARON DE SEGON B DEL CP SANT LLUIS I NOLTRUS ESTUDIAM EL BIG BANG, SES GALAXIES , EL FURAT NEGRE I SES ESTRELLES. ES VOSTRU BLOC TE MOLTA INFORMACIO MOLTS DE VIDEOS.

JOSELE I PEPE ha dit...

HOLA SOM AN PEPE I JOSELE DE 2NB DE SANT LLUIS I ESTEIM ASTUDIAN AS BIG BANG I ES MOLT XULU. AS BOSTRU BLOC NUS A SARBIT MOLT. ARA EM DIXAT DASTUDIAR LUNIVERS PER UN TEMPS PERQUE ARA ESTEIM PREPARANT CARNABAL.

sara i mercè ha dit...

Som na Mercè i na Sara de 2n curs de sant lluis i esteam estudiant lu de lunivers i ara esteim fent sa disfresa de carnaval i cuant acabi carnaval turnarem astudia lunivers. adeu a tutom!

2nB CP SANT LLUIS ha dit...

HOLA SOM NA NINIVE NA MARIA I NA NURIA DE T. EM VIST AS TEU BLOC I NUS AGRADAT MOLT I EM VIST AS VIDIO I LUS A GRADAT MOLT I ARA ESTEIM ATURATS AMB EL PROGETE PERQUE ESTEIM FENT CARNAVAL. ADEU!