diumenge, 20 de desembre de 2009

IMATGES DE LA TERRA

LA FAMÍLIA D'EN TOM ENS HA ENVIAT AQUEST POWER POINT AMB IMATGES DE LA TERRA AGAFADES DES D'UN SATÈL·LIT. SÓN ESPECTACULARS.
MOLTES GRÀCIES!

Check out this SlideShare Presentation:

diumenge, 6 de desembre de 2009

NEBULOSES

AQUESTS DIES HEM ESTUDIAT LES NEBULOSES: SÓN NÚVOLS DE GASOS I POLS. QUAN AQUESTES SUBSTÀNCIES S'AJUNTEN COMENCEN A ESCLAFAR-SE I, A POC A POC, ES VA FORMANT UNA ESTRELLA.

NIT ESTRELLADA

EL PROJECTE SOBRE LES ESTRELLES SEGUEIX EL SEU CAMÍ. CADA SETMANA FEIM CONVERSES, ALGUNA FEINETA, I ALGUNA ACTIVITAT PLÀSTICA. AQUESTA SETMANA HEM ESTAT BEN ENFEINATS. NA MARIA FEIA DIES QUE HAVIA DUIT UNES FERRETINES DE LES QUE BRILLEN QUAN HI HA FOSCA, I NO SABÍEM MOLT BÉ ON POSAR-LES. ENTRE TOTS EN VAM RALLAR I VA SORGIR LA IDEA DE FER UN CEL DINS LA CLASSE. DESPRÉS D'ALGUNS DIES DE PENSAR COM PODRÍEM FER-HO, HO VAM VEURE CLAR: AMB TELES NEGRES PODÍEM FER UN SOSTRE, COM UN TOLDO. AIXÍ HO VAM FER. NO HEM POGUT TAPAR TOT L'ESPERIMENT, SINÓ NO HI VEURÍEM!
DURANT AQUESTS DIES HEM ANAT FENT ESTRELLES. COM QUE JA SABEM QUE SÓN RODONES, I DE COLORS, AMB IRON FIX HEM FET LA FORMA I L'HEM RETALLADA. HA ESTA MOLT COMPLICAT, RETALLAR FORMES RODONES ÉS MOLT DIFÍCIL! LA FEINADA QUE HEM FET HA VALGUT LA PENA, LA NIT ESTRELLADA HA QUEDAT MOLT XULA!